Psi za prodaju...

 

Prodajemo pse koji su zadovoljili selektivan test u našem Centru RENMAR K9, i ja osobno zajedno sa svojim timom testiram te pse. Ne prodajem pse koje ne bih i sam koristio za praktičnu namjenu. Psi moraju biti čvrsti, energični, temperamentni, izdržljivi, pouzdani, hrabri i zdravi.

Kroz dugogodišnju suradnju s vojnim i policijskim centrima u svijetu, dobivamo pozitivne povratne informacije o upotrebljivosti naših pasa na terenu, te njihovom zdravstvenom stanju. Istinski nam je važno da su budući vodiči zadovoljni s našim psima.

Naš se tim sastoji od instruktora za obuku vodiča i pasa, s licencama  Ministarstva obrane Republike Hrvatske, s iskustvom u praktičnoj primjeni na terenu, instruktora osposobljenih u našem Centru s iskustvom u uzgoju, preddresuri i obuci, vanjskih suradnika, i volontera.

Naš Centar ima široki asortiman radnih pasa, za različite namjene. Svaki pas ima svoje specijalne kvalitete. Najčešće prodajemo njemačke, belgijske i nizozemske ovčare, te labradore i njemačke ptičare.

 

Naši psi zadovoljavaju sve važne radne i zdravstvene zahtjeve. Kao dokaz tome, dajemo sljedeće garancije za naše pse:

ZDRAVSTVENA GARANCIJA
Svi psi koje prodajemo imaju pseće putovnice sa potrebnim cijepivima, rentgenske snimke kukova, laktova i kralježnice, te zdravstvenu potvdu od našeg ovlaštenog veterinara. Garantiramo da naši psi nemaju zdravstvenih problema. Ukoliko se u prvih 12 mjeseci vašeg vlasništva utvrdi da pas ima genetski uzrokovane zdravstvene probleme, besplatno ćemo vam zamijeniti psa. Zadržavamo pravo da naš ovlašteni veterinar potvrdi dijagnozu vašeg veterinara prije zamjene psa.

GARANCIJA NA RAD

Ukoliko nije drugačije specificirano, za sve naše pse dajemo 21-dnevnu garanciju na rad. Ako pas nema radne karakteristike koje ste zahtjevali, obavijestite nas i zamijenit ćemo vam psa.

 

Detaljne informacije možete dobiti na telefon, preko e-maila ili ispunjenog formulara.