Kupovina pasa...


Centar RENMAR K9 ima jednostavan način testiranja pasa i za to njihovim vlasnicima plaća dobru cijenu. Kroz čitavu godinu kupujemo pse pasmine njemački, belgijski i nizozemski ovčar, i križance tih pasmina, te labrador retriever, golden retriever, špringer španijel, koker španijel, njemački kratkodlaki i oštrodlaki ptičar, mađarska vižla, vajmaranski ptičar, starosti od 10 do 30 mjeseci, a koji mogu zadovoljiti testiranje.

Psi koje vlasnici prijave na testiranje trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete:

- posjedovati internacionalnu knjižicu o cijepljenju psa (bjesnoća i bolesti) najmanje 30 dana prije testiranja

- biti u prisutnosti vlasnika ili uz njegovu punomoć

- dati izjavu da pas u zadnjih 10 dana nije ugrizao ili na neki drugi način ozljedio čovjeka

 

Testiranje se sastoji od provjere interesa za donošenjem i traženjem raznih predmeta (gumena loptica, plastična ili metalna cijevčica), provjere na pucanj, socijalizacije (u prostoru, na skliskim površinama i urbanoj sredini), a za pse napadače i provjera ugriza na rukav i odijelo.

Centar RENMAR K9 kontinuirano traži pse koji su djelomično ili potpuno trenirani (certificirani).

Svi psi koji prođu testiranje obaviti će slikanje kukova, laktova i kralježnice, te veterinarski pregled u veterinarskoj ambulanti koju odredi Centar.

Nakon kupovine psa, naši instruktori nastavit će trening sa psom, kako bi se napravio radno vrijedan pas koji će zadovoljiti visoke zahtjeve naših klijenata.

Detaljne informacije možete dobiti na telefon, preko e-maila ili ispunjenog formulara.